طرح تولید جارو برقی
طرح تولید جارو برقی با توجه به افزایش سطح رفاه وتغییر الگوهای مصرف خانواده ها و توجه روزافزون آنها به رعایت مسائل بهداشتی یک طرح کسب و کار پربازده می باشد. از جارو برقی برای تمیز کردن محل زندگی و یا محل کار استفاده می شود. میزان مصرف انرژی در جاروبرقی ها بستگی به نحوه استفاده،سطح تکنولوژی و وات مصرفی این وسیله را دارد. استفاده گسترده از آن دلیل گرایش به سرمایه گذاری جهت احداث کارخانه های تولید یا مونتاز جاروبرقی می باشد. در ادامه این مطلب قصد داریم طرح توجیهی تولید جاروبرقی را برای شروع یک کسب و کار بررسی کنیم.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید
طرح تولید جارو برقی | معرفی محصول
این وسیله یک ابزار برقی با توان مصرفی بالا است توان مصرفی جاروبرقی ها با توجه به سایز وسطح تکنولوزی آن ها نیز تغییر می کند به طوری که معمولا جاروبرقی های کوچک دارای حداقل توان 1 کیلو وات و جاروبرقی های بزرگ حداکثر توان 3 کیلو وات هستند.
طرح تولید جارو برقی | كاربرد جارو برقی
جاروبرقی های جدید و پیشرفته قابلیت تمیز کردن سطوح مختلف شامل فرش، موکت، سرامیک، پارکت، سنگ و … را دارند. اینکه یک جاروبرقی برای تمیزکردن سطوح و محیط های مختلف کارایی داشته باشد به تکنولوژی به کار رفته در ساخت آن بستگی دارد. معمولا در جاروبرقی های تولید شده در انواع مختلفی همانند جاروکشی خشک ، جاروکشی خشک و تر ،جاروکشی خشک و تر و شوینده با آب سرد ، جاروکشی خشک و تر، شوینده با آب سرد و گرم و بخار و خشک کن و شارژی و جاروکشی خشک و شارژی و جاروکشی خشک و تربا کنترل و تغییر سرعت تولید مس شوند و امکاناتی به شرح زیر را دارند :
- برخورداری از سيستم کنترل و تنظیم ميزان مکش الکترونيکی
- داشتن فیلتر سه لایه هپا با خاصیت ضد باکتری
- چرخش 360 درجه لوله خرطومی
- داشتن محفظه مخصوص نگه داشتن لوازم جانبی جاروبرقی
- محفظه مخصوص نگهداری لوازم جانبی
- ريموت کنترل روی دسته جارو برقی
- برس مخصوص سطوح مختلف شامل پارکت، موکت و …
- دارای فيوز محافظ جريان برای جلوگیری از خطر سوختگی موتور
- و …
کدهاي ISIC و تعرفه گمرکی جاربرقی
کد ISIC نوعي طبقهبندی استاندارد براي فعالیتهای اقتصادي توليدي است و وزارت صنعت، معدن و تجارت از اين طبقهبندي براي دستهبندي فعاليتهاي صنعتي استفاده مينمايد. بر اساس این سيستم طبقهبندی کد ده رقمی آيسيك جاروبرقی خشک 2930512416 است و برای صادرات و واردات آن نیز از شماره تعرفه گمرکی ‘85086000’ استفاده می شود .
توان و وات جاروبرقی
وات واحدی است در سیستم SI که برای اندازه گیری قدرت و توان موتور هر نوع وسیله برقی از جمله جاروبرقی به کار می رود. در واقع از مهم ترین ویژگی ها در بررسی جاروبرقی، میزان توان مصرفی موتور آن است؛ چرا که وات جاروبرقی نشان دهنده میزان مکندگی جاروبرقی می باشد. در حال حاضر جاروبرقی ها با وات های مختلفی تولید و روانه بازار می شوند. جاروبرقی های معمولی و کوچکتر با قدرت مکش معمولی و جاروبرقی های بزرگتر با قدرت مکش بالا، دارای توان 1000 تا 2200 وات هستند هر چه میزان وات جاروبرقی ها افزایش پیدا کند، به همان نسبت قیمت آن ها نیز افزایش پیدا می کند. لازم است در نظر داشته باشید که در هر کدام از جاروبرقی ها با توان های مختلف، تمیز کردن سطوحی که امکان چسبندگی در آن وجود دارد همانند سطوح پرده و موکت، جاروبرقی توان بیشتری مصرف می کند تا مکش کافی برای جدا کردن ذرات چسبیده را داشته باشد.همچنین هر چه سطوح صاف تر و ذرات سبک تر باشند، جدا سازی آنها توسط جاروبرقی با توان کم تری انجام می شود. به همین دلیل بهتر است جاروبرقی های تولیدی دارای سيستم کنترل و تنظیم ميزان مکش الکترونيکی که به آن دیمر گفته می شود نیز باشند تا مصرف کننده متناسب با سطحی که قصد تمیز کردن آن را دارد، مکش را تنظیم کند.
جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
طرح تولید جارو برقی | بررسی اهميت استراتژيکی کالا در دنيای امروز
جاروبرقی های تولید شده در کارخانه های مختلف از دو جهت دارای اهمیت هستند. مورد اول اینکه دارای مصرف برق کمی باشند و مورد دوم در جهت تمیز کردن و پاکیزگی سطوح کارآمد باشند. در حال حاضر با رشد جمعیت در سراسر جهان و استفاده شبانه روزی از برق، با محدودیت تامین انرِژی برق مواجه هستیم. به همین دلیل یکی از مهم ترین مواردی که تولید کنندگان جاروبرقی باید به آن توجه داشته باشند میزان مصرف برق دستگاه است و در جهت بهینه شدن مصرف انرژی جاروبرقی تولیدی خود تلاش کنند. چراکه یکی از مهم ترین مواردی که خریداران جاروبرقی به آن توجه دارند، میزان مصرف انرژی و برق آن می باشد. بیشتر خانواده های برای کاهش هزینه های برق و صرفه جویی در مصرف انرژی ترجیح می دهند در خرید لوازم خانگی به خصوص جاروبرقی آن محصولی را خریداری کنند که دارای مصرف انرژی پایین تری است. فاکتور دوم و مهم دیگر در زمینه تولید جاروبرقی این است که این وسیله در جهت تمیزی و پاکیزه کردن منازل کارآمدی لازم را داشته باشد. با توجه به اینکه در جوامع امروزی بیشتر افراد خانواده شاغل هستند و زمان کم تری را می توانند برای نظافت منزل صرف کنند، استفاده از تکنولوژی می تواند کمک بسزایی به افراد کند.
کشورهای عمده توليد کننده جارو برقی
جاروبرقی ها متناسب با محلی که قرار است در آن به کار گرفته شوند شامل منازل مسکونی، ساختمان های اداری و … دارای انواع مختلفی هستند .با توجه به کاربرد گسترده جاروبرقی ها، این وسیله در بیشتر کشورهای جهان تولید و مورد استفاده قرار می گیرد. بیشترین سهم تولید جاروبرقی در جهان مربوط به کشورهای صنعتی است. از شناخته شده ترین برند های تولید جاروبرقی در سراسر جهان می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- DELONGHI ایتالیا
- BOSCH آلمان
- LG کره جنوبی
- SAMSUNG کره جنوبی
- TEFAL فرانسه
بیشترین واردات جاروبرقی به کشور ایران از کشورهای نامبرده شامل آلمان، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و کره جنوبی و چین می باشد. محصولات تولیدی در کشورمان نیز به کشورهای عراق، افغانستان، رومانی، كنيا صادر می گردد.
طرح تولید جارو برقی | فرآیند تولید جاروبرقی
فرآیند تولید جاروبرقی در چند مرحله خلاصه می شود که در ادامه به اختصار به آن ها پرداخته ایم :
- مرحله اول : خرید وتامین قطعات آماده
- مرحله دوم : مونتاژ
- مرحله سوم : تست
- مرحله چهارم : بسته بندی
ساختمان و اجزاء جاروبرقی
برای مونتاژ جاروبرقی در کارخانه و یا کارگاه به برخی مواد اولیه به شرح موارد زیر نیاز می باشد :
- فنر تسمه ای
- لوله خرطومی
- مکنده متوسط
- قطعه پیشانی نیم بدنه بالایی
- زهوار لاستیکی روی نیم بدنه
- نیم بدنه فوقانی و تحتانی
- صفحه برس سطوح صاف و برس سطوح پرزدار
- الکتروموتور با فن ساتریفوژ
- کلید قطع و وصل
- کابل فنر دو شاخه سرخود
- سنسور حرارتی
- پارازیت گیر
- سنسور خلاء
- لوله مستقیم
- زانویی با دریچه تنظیم
- قرقره کابلی
- نگهدارنده قرقره
- قاب روی موتور
- قطعه یونولیتی
- کارتن
ماشین آلات، تجهیزات و فرایند تولید جاروبرقی
ماسین آلات مونتاژ جارو برقی عبارتند از : ابزار دقیق شامل تسترها الکترونیکی خط ونوار نتقاله مونتاز، سیستم پنوماتیک و استپ بادی ها مخصوص باز وبسته کردن پیچ و مهره ها ،مخازن و جعبه ها ذخیره قطعات و میزهای کنارخط مونتاژ ، تجهیزات پانچینگ لحیمکاری وپرچ ، قالب ها و فیکسچر های تسهیل اتصال قطعات ، سیستم های تهویه روشنایی خط مونتاز،نوار وگیربکس های متحرک کننده نوار انتقال کالای درجریان ساخت
سرمایه گذاری مورد نیاز
بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد تولید جارو برقی در سال جاری با ظرفیت اقتصادی در محل امکان سنجی شده حدود 91 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاری بیشتر از 38 درصد بوده ودر 3 سال بعداز به تولید رسیدن سرمایه اولیه خود را برداشت می شود. در ادامه جدول خلاصهای از نیازمندیهای احداث این واحد با ظرفیت عملی تولید 30000 تن در سال ارائه شده است
برای آشنایی بیشتر با سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.
خدمات قابل ارایه کاردوک به طرحها و واحدهای تولید کننده
برای تهیه طرح تولید جارو برقی و سایر طرح توجیهی ها در زمینه های مختلف می توانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک می توان به موارد زیر اشاره داشت :
- تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
- ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانه مختلف
- ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
- تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
- مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
- مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
- مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.