شرکت بازرگانی | کار و فعالیت شرکت بازرگانی چیست؟
از گذشته تا به امروز داد و ستد دچار تغییر و تحولات بسیاری شده است. شرکت های بازرگانی نیز بر اساس قوانین کشورها تفاوتهایی دارند، اما همه آنها در کلیت و اهداف به یک شکل عمل میکنند. هر چه شرکتهای بازرگانی کلانتر و گستردهتر باشند، طبعا افراد بیشتری از آن کسب و کار سود خواهند برد. اما چگونه یک تجارت میتواند دارای سودهای کلان شود؟ آیا تنها سرمایه لازمه شروع یک کار تجاری است؟ در ادامه با ما همراه باشید تا با تعریف شرکتهای بازرگانی، نوع فعالیت و نحوه احداث آنها آشنا شوید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه انواع شرکت ها میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
تعریف شرکت های بازرگانی
شرکت های بازرگانی یا شرکتهای تجاری درواقع واحدهایی هستند که در حوزه خرید و فروش کالا یا خدمات به منظور کسب سود و درآمد فعالیت میکنند. شرکت های بازرگانی میتوانند در قالب یکی از انواع شرکتها در قانون تجارت فعالیت خود را شروع کنند. برای اطلاع از سایر انواع شرکت ها کلیک کنید.
شرکت های بازرگانی بر اساس حیطه فعالیت
حیطه فعالیت شرکت های بازرگانی از یک منطقه تا سایر کشورها قابل گسترش هست. برای مثال شرکت های بازرگانی بین المللی تجارت خود را میان چند کشور انجام میدهند. صاحبان شرکتهای بین المللی ممکن است حتی از چند ملیت مختلف تشکیل شوند. فعالیت این شرکتها شامل خدمات، کالا، پشتیبانی و سایر حوزههای صنعتی را شامل میشود.
لازمه تجارت میان کشورها ثبت شرکتهای بازرگانی صادرات و واردات هست. این شرکتها علاوه بر رعایت قوانین کشور مبدا و مقصد لازم به رعایت قوانین تجارت بین الملل هستند. در صورت بروز مشکل در این تجارتها سازمانهای تجارت جهانی حکم خواهد داد.
شرکتهای بازرگانی بر اساس نوع فعالیت
بر اساس نوع فعالیتی که شرکتهای بازرگانی میکنند به دو نوع خدماتی و تجاری تقسیم میشوند. شرکتهای تجاری با خرید و فروش کالا شناخته میشوند. از دیگر ویژگیهای این شرکتها عبارت است از:
- از خریداران بابت فروش کالا درآمد کسب میکنند
- سرمایههای خود را با نگهداری کالا در انبار یا پخش در بازار مدیریت میکنند
- به تجارت طیف وسیعی از کالاها میپردازند
- سود این شرکتها از خرید و فروش است
اما شرکتهای خدماتی بر خلاف شرکتهای تجاری هیچ نوع کالایی برای فروش ندارند. بلکه با استفاده از ابزارها، منابع و پشتیبانی به مراجعین، درآمد کسب میکنند.
همچنین کسانی که مشغول به فعالیت در حوزه بازرگانی هستند، به دو صورت خرده فروش و عمده فروش تجارت میکنند. برخی از تجار به صورت توام سیاست عمده فروشی و خرده فروشی را در پیش میگیرند.
نحوه کار شرکتهای بازرگانی
معمولا شرکت های بازرگانی که امروزه به ثبت رسیدهاند، کار خود را قبل از آن که به صورت رسمی در دفاتر ثبت کنند شروع کردهاند. با توجه به نوع و حرفه فعالیت، کار بازرگانی اشکال مختلفی به خود میگیرد. اما به طور کلی شرکتهای بازرگانی با اطلاع و شناخت بازار (میزان تقاضا، توان خریدار، نوع تقاضا و…) سرمایه خود را به گردش در آورده و از سودی که به دست میآورند به گسترش کسب و کار خود میپردازند.
پیش تر تجار با مسافرت به نقاط مختلف دنیا تجارت میکردند. اما امروزه با استفاده از راههای مختلف ارتباطی شرکتها قادرند حتی خدمات خود را به مشتریانشان در سایر کشورها عرضه کنند. برای مثال کشور هند یکی از بزرگترین صادرکنندگان خدمات در حوزه آی تی میباشد. شما هم میتوانید با کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تکنولوژیهای مدرن و یا راههای ارتباطی سودهای بزرگتری به دست بیاورید. استفاده از تجارب و مشورت با افراد آگاه در این زمینه به شما ایدههای باور نکردنی میدهد.
ثبت شرکت بازرگانی
برای شروع به کار و ثبت شرکت بازرگانی باید پیش از هر چیز مشخص کنید که چه نوع شرکتی میخواهید به ثبت برسانید. بعد از آن که نوع شرکت و اعضای شرکت را مشخص کردید، باید از طریق سامانه ثبت شرکت ها به صورت اینترنتی اقدام کنید. در این میان شرکتهای مختلفی هستند که میتوانند مراحل ثبت را برای شما آسان کرده و بدون هیچ سختی کار خود را جلو ببرید.
مرکز خدمات مشاوره کسب و کار کاردوک علاوه بر ارائه خدمات ثبت شرکتها شما را در مراحل مختلف کسب و کارتان راهنمایی میکنند. برای مثال میتوانید با دریافت مشاوره از کارشناسان کاردوک از درستی انتخابتان در پلن کاری، نوع قرارداد با شریکان، نوع شرکت، نوع فعالیت و… اطمنیان حاصل نمایید. برای اطلاع از نحوه ثبت شرکت کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع شرکت ها میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
مقاله خوب و قابل درکی بود
ممنون