طرح تولید چسب کاشی
در طرح تولید چسب کاشی به بررسی محصولی خواهیم پرداخت که جهت نصب کاشی، سنگ، سرامیک بر روی گچ، دیوار، سرامیک های قدیمی و … استفاده می شود. چسب کاشی دارای مقاومت بالایی است که ضمن استفاده آسان، در جهت سبک سازی مصالح ساختمان ها نیز کاربرد دارد. به همین دلیل جایگزین مناسبی برای انواع سیمان ها جهت نصب کاشی در موارد مختلف است. در صورتی که علاقه مند به فعالیت در زمینه تولید چسب کاشی می باشید؛ تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با تمامی جوانب این طرح آشنا گردید. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید
معرفی محصول | طرح تولید چسب کاشی
چسبی که با عنوان چسب کاشی شناخته می شود، محصولی به رنگ سفید است که ماده اصلی آن رزین های آکرلیکی هستند و در مواردی که مقاومت در برابر رطوبت اهمیتی ندارد، جهت چسباندن سرامیک و کاشی مورد استفاده قرار می گیرند.
استفاده از چسب کاشی به جای دوغاب درست شده از شن و ماسه و سیمان، ضمن راحتی حین استفاده، قابل اجرا بر روی تمامی سطوح بتنی، سنگی، کاشی و گچی نیز هست. این نوع از چسب ها به هیچ عنوان سمی نیستند و برای نصاب و مصرف کننده مشکلی را ایجاد نمی کنند. لازم است مجدد اشاره کنیم که استفاده از چسب کاشی در مکان هایی که مرطوب است توصیه نمی شود.
چسب های کاشی به دو صورت خمیری و پودری تولید می شوند که از نوع خمیری بیشتر در مکان های خشک و از نوع پودری در مکان هایی همچون کف آشپزخانه و یا حمام استفاده می شود.
خواص چسب کاشی | طرح تولید چسب کاشی
چسب های کاشی به علت برخورداری از خواص و ویژگی های بسیاری که دارند؛ توانسته اند جایگزین مناسبی برای ماسه و سیمان شوند. از مهم ترین خواص چسب کاشی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- عمر و دوام بالا
- برخورداری از قدرت چسبندگی بسیار زیاد
- داشتن خاصیت ارتجاعی
- نفوذ ناپذیری و مقاومت در برابر آب و رطوبت
- مقاوم در برابر تنش های خفیف
- افزایش سرعت اجرا
- پایداری در برابر گرما و سرما
- کاهش وزن ساختمان
- و …
موارد استفاده چسب کاشی
همانطور که از نام چسب کاشی برمی آید، از این محصول جهت چسباندن کاشی بر روی سطوح مختلف استفاده می شود. این محصول از ترکیب شن، ماسه و دیگر افزودنی ها به وجود می آید که توانایی نگهداری کاشی ها را به بالاترین کیفیت ممکن دارد. از مهم ترین موارد استفاده چسب کاشی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- برای کاهش تخریب در بازسازی کاشی های منازل قدیمی می توان بدون تخریب، کاشی های جدید را بر روی کاشی های قدیمی نصب کرد.
- از چسب کاشی برای ترمیم موضعی کاشی، سرامیک و سنگ نیز استفاده می شود.
- از این محصول می توان برای نصب محصول بر روی دیوار پیش ساخته نیز استفاده کرد.
- نصب کاشی بر روی سیمان های صیقلی، سطوح چوبی و … نیز با استفاده از چسب کاشی امکان پذیر است.
استفاده آسان از چسب کاشی
از مزیت های مهم چسب کاشی این است که استفاده از آن راحت و آسان می باشد. به طوری که نصاب باید ابتدا سطح مورد نظر را از هر گونه ناخالصی شامل گرد و غبار و چربی پاک کند.
سپس در مراحل بعدی چسب پودری کاشی برای آماده شدن جهت استفاده باید با مقداری آب مخلوط گردد؛ تا بتوان آن را به کمک ماله بر روی سطح مورد نظر پخش کرد. این چسب نیز همانند چسب های دیگر با قرار گرفتن در مجاورت هوا کارایی خود را از دست می دهد؛ به همین دلیل بهتر است هر بار مساحتی به اندازه یک متر مربع چسب کاری شود و سریعا کاشی ها در محل خود ثابت شوند.
اینکه نصاب از چه میزان چسب کاشی، برای چسباندن کاشی استفاده کند بستگی به ضخامت آن دارد. همچنین اگر قرار بر کاشی کاری بر روی کاشی های قدیمی باشد، بهتر است برای از بین بردن سطح لغزنده آن کاشی های قدیمی لایه برداری و تیشه ای شوند. بهترین دما برای محیط کار 20 درجه سانتی می باشد و بالاترین بازدهی در این دما است.
کیفیت کار با استفاده از چسب کاشی
در صورتی که نصاب ماهر باشد، کیفیت کار با استفاده از چسب کاشی بالاتر می رود چراکه پس از پخش کردن چسب بر روی قسمت مورد نظر، نصاب به اندازه کافی زمان دارد تا کاشی ها را در کنار یکدیگر تنظیم کند.
توجیه اقتصادی استفاده از چسب کاشی
یکی از مواردی که سبب توجه افراد مختلف به چسب کاشی شده این است که هزینه اجرای کاشی در یک پروژه با چسب کاشی بسیار به صرفه تر از دیگر مواد است.
مقایسه چسب کاشی با شن، ماسه و سیمان
برای اجرای کاشی دو روش متداول وجود دارد که یکی از آن ها استفاده از دوغاب حاصل از شن، ماسه و سیمان است و روش دوم استفاده از چسب کاشی می باشد. در ادامه به تفاوت این دو روش با یکدیگر پرداخته ایم.
- اجرای پروژه با چسب کاشی با سرعت بیشتری انجام می شود در حالی که درست کردن دوغاب و چسباندن کاشی به کمک ان زمانبر است.
- استفاده از چسب کاشی آسان تر می باشد.
- چسب کاشی قدرت اتصال بیشتری نسبت به شن و ماسه دارد.
- با استفاده از چسب کاشی می توان کاشی را بر روی انواع سطوح شامل سیمان، موزاییک، دیوار و … نصب کرد. در حالی که استفاده از شن و ماسه نیازمند این است که ابتدا زمینه آماده گردد.
- برای چسباندن کاشی به کمک چسب کاشی یک لایه نازک آن کافی می باشد که هم باعث کاهش هزینه نهایی اجرای پروژه می گردد و هم در نهایت فشار کم تری به ساختمان وارد می کند.
کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید چسب کاشی
کد آیسیک یک کد گذاری برای تعیین هویت کالا بر اساس سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع می باشد که بر اساس آن کد آیسیک چسب کاشی، کد 2429512411 می باشد.
دانش فنی و فرآیند تولید چسب کاشی | طرح تولید چسب کاشی
مراحل تولید چسب کاشی در چندین مرحله خلاصه می شود که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم:
- مرحله اول : در این مرحله شن و ماسه خشک می شوند و عملیات پیش پردازش بر روی آن صورت می گیرد.
- مرحله دوم : شن و ماسه مرطوب در این مرحله خنک می شوند.
- مرحله سوم : عامل سیمان، پرکننده و افزودنی ها به همراه دیگر مواد اولیه با یکدیگر ترکیب می شوند.
- مرحله چهارم : پس از بسته بندی محصول به بازار عرضه می گردد.
ماشین آلات مورد نیاز برای تولید چسب کاشی | طرح تولید چسب کاشی
جهت تولید چسب کاشی به برخی ماشین آلات به شرح موارد زیر نیاز می باشد :
- میکسر ریبون افقی برای تولید چسب کاشی پودری
- میکسر ریبون عمودی برای تولید چسب کاشی خمیری
- سیستم شست و شو
- سیستم بسته بندی
- سیستم توزین
- سیستم جمع آوری گرد و غبار
- نوار نقاله
- و . . .
برای آشنایی بیشتر با سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.
خدمات قابل ارایه کاردوک به طرحها و واحدهای تولید کننده
برای تهیه طرح تولید چسب کاشی و سایر طرح توجیهی ها در زمینه های مختلف می توانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک می توان به موارد زیر اشاره داشت :
- تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
- ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانه مختلف
- ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
- تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
- مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
- مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
- مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.