طرح توجیهی تولید خودکار
طرح توجیهی تولید خودکار در واقع نشان دهنده اصول، کلیات و اهداف طرح از تولید خودکار است. طبق بررسی های آماری سالانه حدود 500 میلیون عدد خودکار در داخل کشور مصرف میشود، در حالی که تولید داخلی سالانه 100 میلیون عدد است که نشان دهنده این است که تولیدات داخلی در زمینه خودکار فقط پاسخگویی 20 درصد از مصرف این محصول در کشور است. با بررسی اصول و اهداف طرح توجیهی خودکار ضمن ایجاد کارآفرینی میتوان به سود خوبی هم رسید؛ اما بدیهی است که بایستی تمامی جوانب این طرح بررسی و سنجیده شود. در ادامه این مطلب پیرامون طرح توجیهی خودکار اطلاعاتی ارائه کرده ایم. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
طرح توجیهی تولید خودکار | معرفی محصول
خودکار یکی از ابزارهای نوشتاری است که اولین بار در سال 1888 میلادی در قالب قلمی که بتواند بر روی چرمهای دباغی شده بنویسد، تولید شد. در سال 1931 خودکارهای نوک ساچمهای اختراع شدند، به طوری که از غلظت مرکب زرانه (جوهر) کم شد و جوهری شبیه به جوهر خودکارهای امروزی تولید گردید که بتواند در عین داشتن غلظت مناسب در مدت زمان کوتاهی نیز خشک شود. به طور کلی خودکار دارای سه قسمت اصلی است. قطعه اول ساچمهای است که نوک خودکار قرار گرفته است و با کاغذ برخورد دارد. قطعه دوم قسمت و بدنه نگه دارنده ساچمه و قسمت سوم نیز مخزن جوهر غلیظ است. تماس خودکار با کاغد توسط همان گوی فلزی نوک خودکار و یا ساچمه انجام میشود، به طوری که وقتی میچرخد جوهر خودکار را بر روی کاغذ انتفال میدهد. به مخزن و یا لوله نگهدارنده جوهر تیوپ گفته میشود. برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنعتی نگارش شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
طرح توجیهی تولید خودکار | موارد استفاده از خودکار
طبیعی است در جامعهای که میزان تحصیل کردهها زیاد است و یا عموم مردم در حال تحصیل هستند، مصرف خودکار بسیار بالا باشد. معمولا در کشور ما خودکار توسط دانش آموزان و دانشجویان، متخصصان، کارمندان و همینطور در مصارف کمتری توسط عموم مردم استفاده میشود. برای تهیه طرح توجیهی صنایع شیمیایی و دارویی با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید.
ویژگی های یک خودکار خوب
در طرح توجیهی تولید خودکار ، محصول تولیدی بایستی که دارای ویژگیهای یک خودکار خوب باشد. خودکاری که به راحتی در دست قرار نگیرد و فرد در زمان استفاده از آن دچار درد دست و انگشت شود، نمیتواند در مرحله فروش خوب عمل کند. به طور کلی یک خودکار خوب بایستی دارای ویژگیهای زیر باشد:
- خودکارهایی که دارای سطح مقطع سه گوش هستند، نسبت به خودکارهایی با سطح مقطع دایرهای شکل، عملکرد بهتری دارند.
- دستهای از خودکارها در دست احساس بدی را در انگشتان ایجاد نمیکنند که دارای پوشش پلاستیکی نرم باشند. جهت ثبت نام در سامانه بهین یاب کلیک کنید.
- برخی افراد عادت دارند خودکاری را که در دست دارند فشار دهند، برای جلوگیری از حس درد در انگشت خود کار خوب در محل قرارگیری انگشتان دارای پوشش لاستیکی ارتجاعی است.
- اندازه خودکار باید مناسب باشد و به راحتی در دست قرار گیرد.
- جوهر یک خودکار خوب نیز بایستی از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
طرح توجیهی تولید خودکار | کد ایسیک isic
طبق کدبندی آیسیک (isic) خودکار با شمارههای 3699512310 و 36991131 مشخص میشود. خودکارهای مختلف با توجه به صادرات و واردات دارای تعرفههای متفاوتی به شرح موارد زیرهستند :
- کد تعرفه گمرکی ” قلم نوک ساچمه ای با جوهر خمیری ” و یا همان خودکار 96081010 است.
- کد تعرفه گمرکی ” قلم نوک ساچمه ای با جوهر مایع ” و یا همان روان نویس 96081020 است.
- کد تعرفه گمرکی ” سایر قلم ها با جوهر مایع ” و یا همان روان نویس نوک غلطکی 96083910 است.
- کد تعرفه گمرکی ” سایر قلم ها، خونویس، قلم استیلرگران بجز قلم رسامی با مرکب هندی و بجز با جوهر مایع 96083990 است.
طرح توجیهی تولید خودکار | استانداردهای خودکار
استانداردهایی که به طور کلی برای یک خودکار تعریف میشود، بایستی در طرح توجیهی تولید خودکار به کارگرفته شود. به طور کلی انسان بایستی با به کارگیری اطلاعات علمی خودکاری را طراحی کند که ضمن داشتن کیفیت به راحتی نیز مورد استفاده قرار گیرد. خودکاری که به صورت استاندارد تولید شده است که به راحتی در دست قرار بگیرد و فرد پس از استفاده طولانی از آن دچار درد در ناحیه مچ دست و انگشتان نشود. از عوامل مهمی که بایستی در استاندارد تولید خودکار رعایت شود، وزن آن است. خودکار تولید شده در نهایت نباید آنقدر سنگین و یا خیلی سبک باشد، چراکه هر دو عامل باعث میشود که برای قرار گرفتن خودکار در دست فرد نیروی بیشتری وارد کند که خود عامل آسیب به دست خواهد بود. بنابراین وزن خودکارها بایستی که متعادل باشد. از دیگر فاکتورهای یک خودکار استاندارد میتوان به خوش دست بودن آن اشاره کرد. یعنی باید خودکار دارای شیارها و یا طراحی منحصر به فردی باشد که راحت بودن آن در دست مصرف کننده حس شود. برخی از تولیدکنندگان برای این امر از پوششهای پلاستیکی و یا فلزی استفاده میکنند. از مهمترین فاکتورهای یک خودکار استاندارد به روان بودن جوهر آن نیز میتوان اشاره کرد. اگر جوهر یک خودکار روان باشد، فرد در زمان نوشتن فشار کمتری به آن وارد میکند و میتواند راحت تر بنویسد و دستانش کمتر دچار درد و خستگی شود.
طرح توجیهی تولید خودکار | فرآیند تولید و دانش فنی
به طور کلی فرآیند تولید خودکار در مراحل زیر خلاصه میشود.
- مرحله اول : اولین مرحله از تولید خودکار ورود پلی پروپیلین به دستگاه اکسترودر است که در این فرآیند بدنه خودکار ساخته میشود.
- مرحله دوم : در مرحله دوم برای تولید بدنه خودکار، لولههای ممتدی ساخته میشود که طی فرآیند برش، در اندازه استاندارد خودکار به وسیله کاتر برش زده میشود.
- مرحله سوم : در این مرحله یک دستگاه مخصوص فرم دهی، در واقع بدنه اکسترود شده خودکار در قالب خودکاری که مدنظر دارند، فرم میدهد. طی این فرآیند محل قرارگیری ساچمه به صورت مخروط و ته خودکار نیز به صورت نیمه کره تراشیده میشود.
- مرحله چهارم : در این مرحله نوبت پر کردن بدنه خودکار از جوهر فرا میرسد که بدنه در یک دستگاه قرار میگیرد و جوهر وارد آن میشود.
- مرحله پنجم : مرحله پنجم مرحله جا زدن نوک خودکار است که پس از پر کردن جوهر توسط همان دستگاه نوک خودکار نیز در محل اصلی خود قرار میگیرد.
- مرحله هفتم : در مرحله تزریق پلاستیک درپوش، توسط دستگاه پلاستیک در پوش خودکار تولید میشود.
- مرحله هشتم : توسط کارگر و به صورت دستی در پوش خودکار پلیسه گیری میشود.
- مرحله نهم : مجدد توسط کارگر و به صورت دستی در پوش خودکار نصب میشود.
- مرحله دهم : مرحله آخر مرحله سانتری فیوژ خودکار است که طی آن هوای مابین جوهر و نوک خودکار خارج میشود و جوهر به نوک خودکار میرسد.
طرح توجیهی تولید خودکار | ماشین آلات
در طرح توجیهی خودکار برخی ماشین آلات مورد نیاز است که از مهم ترین آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- Single screw extrude
- Pen barrel high precision extruding die
- Vacuum cooling calibration water tank
خدمات قابل ارایه کاردوک به طرحها و واحدهای تولید کننده
برای تهیه طرح توجیهی در زمینه های مختلف میتوانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک میتوان به موارد زیر اشاره داشت :
- ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
- تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
- مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
- مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
- مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
- تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
- ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانه مختلف
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی میتوانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.