طرح تولید پمپ بنزین خودرو
طرح تولید پمپ بنزین خودرو به منظور تولید انواع پمپ برقی خودرو نوشته میشود. یکی از اجزای اصلی در خودروهایی که سوخت اصلی آنها بنزین است و با بنزین کار میکنند، پمپ بنزین خودرو است. پمپ بنزین خودرو قطعه ای کوچک است که برای پمپاژ بنزین از درون باک و انتقال آن به موتور خودرو، کاربرد دارد. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با جوتنب مختلف این طرح بیشتر آشنا شویم. هم اکنون میتوانید برای تهیه طرح توجیهی صنایع خودروسازی و قطعه خودرو با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی میتوانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
معرفی محصول | طرح تولید پمپ بنزین خودرو
خودروهایی که با بنزین کار میکنند، برای ذخیره سوخت باک دارند. برای اینکه ماشین و خودرو توانایی حرکت داشته باشد، باید سوخت از قسمت باک به قسمت موتور برسد. پمپ بنزین خودرو یکی از قطعاتی است که در درون باک ماشین قرار میگیرد و وظیفه پمپاژ بنزین از باک به درون موتور را بر عهده دارد. پمپ بنزین خودرو از قطعههای حیاتی در ماشینهایی با سوخت بنزینی است که در صورتی که عملکرد خوبی نداشته باشد، موتور خودرو نیز به درستی کار نخواهد کرد. چراکه بنزین از باک به موتور منتقل نمیشود و به دلیل عدم احتراق، خودرو خاموش میشود. شما در هر جایی که هستید برای اطلاع از طرح تولید پمپ بنزین خودرو میتوانید با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید.
معمولا پمپ بنزین خودروهایی با سوخت بنزین، یک قطعه یکپارچه هستند. از مهم ترین کاربردهای پمپ بنزین خودرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- ایجاد فشار در جریان سوخت به واسطه پمپاژ کردن بنزین
- فیلتر بنزین
- ارسال سوخت و بنزین به سمت موتور. برای ثبت نام وام در بهین یاب کلیک کنید.
معرفی کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید انواع پمپ بنزین خودرو
کد آیسیک به معنای سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع است. از کد گذاری برای شناسایی هویت کالا، قطعات، مدارک و اموال و … استفاده میشود. مطابق با این سیستم در ادامه به کد آیسیک مرتبط با صنعت تولیدی انواع پمپ بنزین خودرو اشاره کرده ایم :
- کد آیسیک پمپ برقی خودرو : کد 3190412448
- کد آیسیک پمپ بنزین برقی خودرو : کد 3190512381
- کد آیسیک پمپ گازوییل برقی خودرو : کد 3190512384
- کد آیسیک پمپ شیشه شوی خودرو : کد 3190512449
- کد تعرفه گمرکی پمپ بنزین برقی خودرو : کد 84133090 و کد 84099190
محل قرار گرفتن پمپ بنزین خودرو
پمپ بنزین خودرو یک قطعه یکپارچه است که به طور کامل درون مخزن سوخت قرار میگیرد. برای اینکه سوخت درون سیلندرهای موتور تزریق گردد، باید از فشار بالایی برخوردار باشد. چرا که در اثر کم بودن فشار و پاشش سوخت، عمل احتراق در خودرو به درستی انجام نمیشود. برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی نگارش شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
پمپ بنزین خودرو فشار لازم برای پمپاژ بنزین به درون سیلندرهای خودرو را ایجاد میکند. یکی از علتهایی که پمپ بنزین خودرو کاملا درون بنزین قرار میگیرد، این است که کاملا در تماس با بنزین باشد و حتی اگر در حین روشن بودن طولانی مداوم ماشین، گرم و داغ شد بتواند به کمک دمای بنزین، کاهش دما داشته باشد. از طرفی دیگر با قرار گیری پمپ بنزین خودرو درون باک و داشتن تماس مستقیم با بنزین، در نهایت صدای کم تری را تولید میکند. لازم است اشاره ای نیز داشته باشیم که برخی از پمپ بنزینهای خودرو، درون مخزن قرار نمیگیرند و با توجه به طراحی که دارند بر روی بلوک سینلدر و در مسیر بنزین قرار میگیرند. شما در هر جایی که هستید برای اطلاع از طرح تولید پمپ بنزین خودرو میتوانید با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید.
آیا پمپ بنزین خودروها از کار نیز میافتد؟
ممکن است پمپ بنزین خودرویی به دلیل سوختن از کار بیفتد. از دلایل سوختن پمپ بنزین خودرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- داغ شدن بیش از حد پمپ ( علت داغ شدن بیش از حد پمپ بنزین خودرو، پائین آمدن بیش از اندازه سطح بنزین است.)
- سوختن فیوز پمپ بنزین
- استفاده از سوخت نامرغوب
- استفاده از سوخت حاوی آلودگی در باک
برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
اجزای تشکیل دهنده پمپ بنزین خودرو | طرح تولید پمپ بنزین خودرو
پمپ بنزین خودرو در طرح تولید پمپ بنزین خودرو یک قطعه یکپارچه است که درون خود دارای اجزای متفاوتی است. در ادامه به اجزای تشکیل دهنده پمپ بنزین خودرو اشاره کرده ایم :
- استکانی
- فیلتر سیمی
- بدنه سوپاپ
- واشرهای زیر سوپاپ
- سوپاپ
- دیافراگم
- نگهدارنده الستیک آبندی روغن
- واشر
- آبندی روغن
- فنر برگردان دیافراگم
- بدنه اصلی پمپ
- واشر
- اهرم پایین کشنده
- واشرها
- شیطانک
- خار محور
- محور شیطانک
- پیچ دیافراگم
- گیره استکانی
برای ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانههای مختلف کلیک کنید.
نحوه عملکرد پمپ بنزین خودرو
پمپ بنزین خودرو دارای دو عدد سوپاپ و دیافراگم است. روی میله سوپاپ، یک استوانه خارج از مرکز قرار گرفته است. یک بازوی شیطانک به وسیله این استوانه، قابلیت حرکت به سمت چپ و راست را دارد. با حرکت این بازو به سمت چپ و راست، صفحه چرمی قرار گرفته در قسمت وسط پمپ که اصطلاحا به آن پرده دیافراگم گفته میشود نیز به سمت پایین حرکت میکند. شما در هر جایی که هستید برای اطلاع از طرح تولید پمپ بنزین خودرو میتوانید با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید. با حرکت دیافراگم به سمت پائین، دریچه ورودی بنزین باز شده و عمل مکش بنزین از باک به داخل دیافراگم انجام میشود. با بازگشت دیافراگم به محل ابتدایی خود، بنزین از دریچه خارج میگردد. این چرخه بارها و بارها در زمان روشن بودن خودرو تکرار میشود.
انواع پمپ بنزین خودرو | طرح تولید پمپ بنزین خودرو
پمپ بنزین مورد بحث در طرح تولید پمپ بنزین خودرو دارای دو نوع مکانیکی و برقی است. در خودروهایی با سیستم سوخت رسانی انژکتوری از پمپهای برقی و در خودروهایی با سیستم سوخت رسانی کاربراتوری از پمپهای مکانیکی استفاده میشود. جهت تهیه طرح توجیهی کلیک کنید.
مزایای پمپ بنزین برقی خودرو
ممکن است پمپ بنزین معمولی خودرو در روزهای گرم تابستان با اختلال همراه باشد. برای جلوگیری از ایجاد این مشکلات، در حال حاضر از پمپهای بنزین برقی به جای پمپهای بنزین معمولی استفاده میگردد. در ادامه به مزایای پمپ بنزین برقی خودرو اشاره کرده ایم :
- پمپ بنزینهای مکانیکی متناسب با موتور خودروها و توانها طراحی و استفاده میشوند.
- پمپ بنزینهای برقی خودرو با نصب شدن در نزدیکی باک، از حرارت موتور و داغ شدن محافظت میشوند.
- پمپ بنزینهای برقی قابلیت نصب بر روی شاسی را دارد؛ به این معنی که در صورت خرابی میتوان آن را با قطعه نو دیگری جابه جا کرد.
- پمپ بنزینهای برقی بلافاصله پس از روشن شدن خودرو شروع به کار کردن میکنند و عمل سوخت رسانی را به موتور انجام میدهند. در واقع این دسته از پمپ بنزینهای خودرو مرتبط با سرعت موتور کار نمیکنند.
- پمپ بنزینهای مکانیکی هر چه دور موتور آرام تر باشد، دارای بازدهی بالاتری نیز هستند؛ در حالی که میزان بازدهی پمپ بنزینهای برقی در تمامی دورهای موتور ثابت است.
برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنایع برق و الکترونیک کلیک کنید.
خدمات قابل ارایه کاردوک به طرحها و واحدهای تولید کننده
برای تهیه طرح تولید پمپ بنزین خودرو و طرح توجیهی در زمینههای مختلف میتوانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک میتوان به موارد زیر اشاره داشت :
- ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
- تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
- مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
- مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
- مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
- تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
- ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانه مختلف
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی میتوانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.