طرح توجیهی تولید البسه ورزشی
طرح توجیهی تولید البسه ورزشی برای تولید لباس های ورزشی از جنس های مختلف طراحی و نوشته می شود. طی سال های اخیر، با افزایش آگاهی عموم جامعه از نحوه زندگی سالم، اهمیت ورزش بیشتر از پیش است به همین سبب افراد بیشتری ورزش می کنند و استفاده از البسه های ورزشی و یا به عبارتی لباس های فیتنس در میان آن ها بیشتر است. البسه های ورزشی از جنس های مختلفی همچون نایلون، بامبو، تنسل، پلی استر، پلی پروپیلن و … تولید می گردد که هر کدام دارای ویژگی های منحصر به فردی است. در صورتی که علاقه مند به فعالیت در زمینه تولید لباس های ورزشی هستید، برای اطلاع از تمامی جوانب طرح تولید البسه ورزشی تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
معرفی محصول | طرح توجیهی تولید البسه ورزشی
تولید تجهیزات ورزشی طی دهه های اخیر با رونق بالایی همراه بود و زمینه سرمایه گذاری بسیار مناسبی را دارد . تعداد تولید کنندگان لباس های ورزشی حدود 1200 واحد صنعتی فعال را دارد که تعداد 90 واحد از آن ها در تهران مستقر هستند. بسیاری از این واحد ها صنفی جزو تولید کنندگان بدون مجوز هستند و به منظور کم کردن هزینه های تولید و پرداخت نکردن مالیات و حقوق بیمه، به تولیدات بدون مجوز رو آورده اند و به صورت غیر رسمی فعالیت می کنند. در مقابل بازار البسه ورزشی در این سال ها با رشد زیادی همراه بوده است به طوری که شاهد ارائه محصولات با کیفیت با قیمت های بسیار مناسب به بازار از سوی تولید کنندگان هستیم.
انواع پارچه های مورد استفاده در طرح تولید البسه ورزشی
اگر به قصد خرید لباس های ورزشی به بازار بروید، مشاهده می کنید که برای تولید البسه های ورزشی از انواع پارچه استفاده می شود که هر کدام ویژگی ها و قیمت خاص خود را دارند. در صورتی که قصد راه اندازی کارگاه تولیدی البسه ورزشی را دارید باید از انواع این ویژگی ها مطلع باشید که در ادامه به آن ها اشاره کردیم:
- نایلون : نایلون از پارچه های مصنوعی است. که تقریبا لباس های ورزشی تولیدی از آن در میان مردم محبوب است. پارچه های نایلونی دارای بافت مشبکی هستند که انتقال هوا از میان آن ها به خوبی انجام می شود. بافت نرم آن ها پوست را اذیت نمی کند و قابلیت سریع خشک شدن را نیز دارند.
- پلی استر : پارچه پلی استر بیشتر برای تولید لباس ورزش هایی که در فضای باز هستند کاربرد دارد. این لباس به عنوان مانعی در برابر عوامل خارجی نیز عمل می کند و در عین حال بسیار سبک است.
- پلی پروپیلن : برخی از لباس های ورزشی به صورت ضد آب تولید می شوند. معمولا پارچه این دسته از لباس ها پلی پروپیلن است که نوعی پارچه مصنوعی می باشد است.
- اسپند کس ( لاکرا ) : پارچه اسپندکس (لاکرا) پارچه ای مشبک و منعطف است. البسه های ورزشی تولیدی از لاکرا قابلیت جذب رطوبت و خشک شدن سریع را دارند.
البسه های ورزشی سازگار با محیط زیست
برخی از تولید کنندگان البسه های ورزشی، به منظور حمایت و حفاظت از محیط زیست سعی دارند از جنس های سازگار با محیط زیست استفاده کنند. در تولید لباس های ورزشی سازگار با محیط زیست از پارچه هایی با جنس های مدکور استفاده می شود. که در ادامه بطور مختصر توضیح می دهیم:
- بامبو : برخی از البسه های ورزشی سازگار با محیط زیست از جنس بامبو تولید می شوند. لباس های ورزشی تولید ی از بامبو از بدن اشخاص در برابر اشعه UV محافظت می کنند. از دیگر مزیت های لباس های ورزشی از جنس بامبو قابلیت تنظیم دما و دفع بو است. لازم است اشاره کنیم که پارچه بامبو نیز بر روی پوست بسیار نرم است.
- تنسل : از دیگر پارچه های البسه های ورزشی که سازگار با محیط زیست است، پارچه تنسل نام دارد. تنسل پارچه ای ساخته از خمیر چوب است و لباس های تولید شده از این نوع پارچه جزو کالاهای لوکس شناخته می شوند. پارچه تنسل نیز دارای بافت مشبک است و قابلیت جذب رطوبت بالایی دارد. لازم است اشاره کنیم که پارچه تنسل جزو مواد تجزیه پذیر محسوب می شود.
گزینه های تولید لباس ورزشی سفارشی | طرح توجیهی تولید البسه ورزشی
سرمایه گذاران علاقه مند به سرمایه گذاری در زمینه تولید لباس های ورزشی می توانند همانند دیگر برند های فعال در این زمینه به دو طریق اقدام کنند. برخی از تولید کننده صفر تا صد تولید البسه های ورزشی را خودشان بر عهده دارند و برخی دیگر فقط یک واحد تولیدی صرفا برای برش، ساخت، آراستن و … راه اندازی کرده اند. در ادامه پیرامون این دو روش اطلاعات کامل تری ارائه کرده ایم :
- بسته تولید کامل (FPP) : در این نوع از روش تولید، صفر تا صد تولید البسه ورزشی از طراحی تا تولید نهایی بر عده واحد تولیدی است. طی این روش بدیهی است که هزینه های تولید کم می شود و در نهایت تولید کننده بازدهی بیشتری را خواهد داشت اما به سرمایه اولیه بیشتری نیز برای شروع نیاز دارد.
- برش، ساخت، آراستن (CMT) : برخی دیگر از برندها از طرح ها و پارچه های آماده استفاده می کنند و واحد تولیدی صرفا تولید محصول نهایی را بر عهده دارد.
طرح تولید البسه ورزشی موفق با ایجاد ماهرانه هویت برند
یکی از موضوعات مهم در زمینه تولید البسه های ورزشی، مبحث برند سازی است. همه ی لباس های ورزشی موجود در بازار دارای یک آرم هستند و این نشان از اهمیت بالای برند سازی در بخش لباس های ورزشی و فیتنس دارد. در واقع شما همزمان با تولیدات خود باید سعی کنید برند و آرم مخصوص خود را در ذهن مشتریان ماندگار کنید. این همان چیزی است که سبب می شود مشتری هر بار برای خرید محصول از برند محبوب خود به بازار مراجعه کند. بنابراین تولید کننده باید به کمک طراحان فعال در این زمینه یک آرم و لوگو مناسب را طراحی کند و با یک جایگذاری دقیق آن را بر روی لباس ها چاپ نماید.
البسه های ورزشی چاپی | طرح توجیهی تولید البسه ورزشی
برخی از البسه های ورزشی موجود در بازار نیز به روش چاپی تولید می شوند. برای چاپ بر روی لباس ها نیز سبک های مختلفی وجود دارد که در ادامه پیرامون آن ها توضیحات مختصری را ارائه کرده ایم:
- چاپ سابلیمیشن (Sublimation print) : این سبک از چاپ جزو سبک های بسیار با دوام است و سرعت اجرای کار و انتقال رنگ به لباس نیز با سرعت بالایی انجام می شود. چاپ سابلیمیشن بیشتر مناسب لباس هایی با وزن کم است.
- چاپ مستقیم روی پارچه (DTG) : برای چاپ بر روی دسته های بسیار کوچک بسیار مناسب است.
- چاپ سیلک (Screen printing) : اغلب تولید کنندگان به منظور چاپ بر روی لباس از چاپ سیلک استفاده می کنند. از قابلیت های این روش امکان هماهنگ کردن رنگ بر روی پارچه است و مناسب تولید کنندگانیست که تولید انبوه دارند. به دلیل گران تمام شدن این روش برای تولیدات کم چندان مناسب نیست.
بد نیست بدانید که برای آراستن لباس های ورزشی، علاوه بر روش چاپ از روش های گلدوزی نیز استفاده می شود. لباس های ورزشی گلدوزی شده همچون کلاه ها، هودی، سوییت شرت و … در میان مردم به عنوان لباس های لوکس شناخته می شوند.
البسه ورزشی روزانه و فشن
یکی از موضوعاتی که سبب گسترش تولیدات لباس های ورزشی شده، اختصاص بخشی از این تولیدات به البسه روزانه و فشن است. در واقع تولید کنندگان البسه های ورزشی بخشی از تولیدات خود را به لباس های لوکس و روزانه ورزشی اختصاص داده اند و در زمینه تولید پوشاک فیتنس، تولید هودی، سویت شرت، شلوار اسپرت (jogger) و لباس راحتی مد روز فعالیت می کنند. تنها مشکلی که برای تولید های نوپا در زمینه البسه ورزشی وجود دارد رقابت سخت با برندهای بزرگ است.
چشم انداز جهانی این بازار
بر اساس تحقیقاتی که محققان در این زمینه انجام داده اند، طی سال های اخیر و تا سال 2020، بازار جهانی پوشاک به اندازه 3.5 درصد رشد خواهد داشت و دلیل اصلی این موضوع نیز افزایش آگاهی عموم مردم پیرامون بهداشت و ورزش است. به نحوی که با گذشت زمان سهم زنان نیز در عرصه ورزش بیش از گذشته شده است. البته تحلیل گران، بالا رفتن سطح درآمد و بهتر شدن کیفیت زندگی انسان ها را نیز در این موضوع دخیل دانسته اند.
رشد فروش آنلاین البسه ورزشی |طرح توجیهی تولید البسه ورزشی
در سال های گذشته ترجیح افراد این بود که برای خرید به صورت مستقیم به بازار مراجعه کنند، به همین دلیل خرده فروشی ها بیشترین سهم فروش را داشته اند.
در حال حاضر علاوه بر فروش البسه ورزشی به روش سنتی، بخش قابل توجهی از این لباس ها نیز به صورت آنلاین به فروش می رسد. بر اساس پیش بینی ها در این زمینه،در آینده ای نه چندان دور سایت های الکترونیکی جرو پرمخاطب ترین رسانه های جهانی خواهند شد و همین موضوع فروش البسه ورزشی را نیز با تغییراتی همراه خواهد ساخت.
المپیک های جهانی، بازارهایی پر رونق
برای برند های ورزشی مطرح در جهان، بازی های جهانی محل مناسبی برای تبلیغات محسوب می شود. هر چهار سال یکبار بازی های المپیک برگزار می گردند که بیش از 200 کشور در جهان در آن حضور دارند. این موضوع به این معنی است که میلیاردها نفر به تماشای این مسابقات می نشینند و فرصت بزرگی در این مسابقات برای تبلغات برند های ورزشی فراهم می شود. در حال حاضر برند های بزرگ نایک و آدیداس که از بزرگ ترین تولید کنندگان پوشاک در سراسر جهان هستند، به نام های آشنا و شناخته شده ای در این زمینه تبدیل شده اند.
طرح توجیهی تولید البسه ورزشی| دانش فنی و فرایند تولید
این صنعت علیرغم پیشرفته بودن تجهیزات برش، چرخهای دوخت، دستگاههای چاپ و تکمیل و بستهبندی در رده صنایع کارگربر هستند. انتخاب ظرفیت تولید اقتصادی و سطح تکنولوژی ماشین آلات جهت تولید انبوه و تنوع محصولات بستگی زیادی به توان سرمایهگذاری دارد. مراحل تولید انواع زیر پوش به شرح ذیل انجام میگیرد.
مرحله اول: طراحی محصول و انتخاب مواد اولیه
مهمترین بخش در تولید این محصولات با توجه به سلیقه، مد و خواستگاه جامعه هدف خریداران ورزشی براساس سایز و نوع آن با طراحی محصولات و ساخت الگوهای برش شروع میشود. تیم کارشناسی پس از بررسی و قبول طراحی هماهنگی ساخت الگوهای برش را انجام میدهد. به طور همزمان نوع، کیفیت الیاف و بافت پارچه، طرح و زنگ را بررسی، انتخاب و سفارش میدهد.
مرحله دوم: برش پارچه
پارچههای لباس پس از انتقال بر روی میز برش توسط دستگاه طاقه بازکن گسترده شده و براساس الگوهای طراحی شده و برنامهریزی تولید به وسیله دستگاه برش عمودی با ملحوظ داشتن کمترین ضایعات بریده و علامتگذاری میشود. قطعات بریده و علامتگذاری شده پارچه برای سری دوزی به مرحله بعد منتقل میشود.
مرحله سوم : لبه دوزی و دوخت
قطعات برش خورده پارچه در این مرحله لبه دوزی و زیگزاگ شده و آماده دوختن به سایر قطعات منفله دیگر میگردد. فرایند تکه دوزی پارچه در خط تولید براساس ظرفیت و برنامهریزی تولید توسط دوزندگان راستا و لبه دوز به صورت پشت سرهم تا مرحله کش دوزی دور کمر و تکمیل محصول به پیش می رود. تا زمانی که کار دوخت به پایان برسد، کش دوزی هم انجام میشود. اگر لازم به نوار دوزی با دوخت بدون درز باشد،
مرحله چهارم : چاپ و تکمیل و دوخت برند
لباسها نیازمند چاپ براساس طراحی اولیه محصول به کارگاه چاپ منتقل و متناسب با تکنولوژی انجام فرایند چاپ و تکمیل روی محصولات انجام و فیکس شده و با اتو کشی و شکل دادن، محصول آماده بستهبندی میگردد.
مرحله پنجم: بسته بندی
جهت بستهبندی البسه تولید البسه ورزشی از دستگاه دوخـت با قابلیت انعطافپذیری و بستهبندی انواع محصولات تولیدی به صورت تکی و جینی و مجهز به سیستم نمایش و دارای کنترل الکترونیکی استفاده میشود. در نهایت محصول دارای فویل وارد جعبهها میشود که دارای طرح محصول، برند، مشخصات شرکت و تاریخ تولید است.
مرحله ششم: انبار محصولات تولیدی
محصولات تولیدی براساس طبقهبندی و کدبندی محصول انبار و آماده ثبت خروج براساس سفارش داخلی یا صادرات میباشد.
طرح توجیهی تولید البسه ورزشی | ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
تجهیزات و ماشینآلات مورد نیاز تولید انواع لباس زیر عبارت است از:
طاقه باز کن، میز برش و قیچی برش عمودی مناسب برش پارچههای حلقوی ظریف پنبه پلی استر، چرخهای اورلوگ پنج نخ، رینیگ آبشن، آبشن فول و ساکشن ناودان، راستا و دو پا دوز، زیگزاگ و لبه دوزهای صنعتی، چرخهای میان دوز فلات کینتکس، والتراسونیک خطی، چرخهای کش و نوار دوز، سیستم چاپ لوگو و برند روی پارچه، میز مکش، دیگ بخار و اتوهای بخار صنعتی، دستگاه بستهبندی حافظهدار دارای کنترل الکترونیک، سیستم مانیتورینگ خط تولید.
مشخصات عمومی و سرمایه گذاری | طرح توجیهی تولید البسه ورزشی
جهت اطلاع از مشخصات زیر ساخت، ظرفیت تولید ، محاسبات مالی و سرمایه و هزینه های عملیاتی طرح توجیهی تولید البسه ورزشی بدلیل وجود نوسانات مالی و اقتصادی لازم است با کارشناسان ما تماس بگیرید. با توجه به وضعیت استقرار طرح های درحال احداث امکان بروز رسانی مقدار و هزینه های زیر ساخت ها و تاسیسات برقی و مکانیکال بر اساس متره و برآوردها و قیمت های جدید وجود دارد.قیمت اقلام موثر در سرمایه ثابت نیز شامل زمین محوطه سازی، ماشین آلات و ابزار دقیق، تاسیسات مکانیک و برق و… در حال تغییر است. اما امکان بروز رسانی دارد. بدیهی است سرمایه گذاری با توجه به موقعیت طرح، ظرفیت و قیمتها در زمان تهیه طرح متفاوت میباشد
برای آشنایی بیشتر با سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.
جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
شما در هر جایی که هستید می توانید برای تهیه طرح توجیهی صنایع نساجی و پوشاک با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید.
خدمات قابل ارایه کاردوک به طرحها و واحدهای تولید کننده
برای تهیه طرح توجیهی در زمینههای مختلف میتوانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک میتوان به موارد زیر اشاره داشت :
- ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
- تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیسات عمومی طرح تولید
- مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
- مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
- مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
- تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
- ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانههای مختلف
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی میتوانید
با شماره: 02166418908 تماس بگیرید.