جواز کسب ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر | مجوز غذا بیرون بر
تهیه و عرضه در کشور معمولا توسط رستوران ها صورت می گیرد. اگر به سطح شهر هانگاهی بیندازید متوجه می شوید که رستوران های زیادی به تهیه و عرضه غذا پرداخته اند. اکثر این رستوران ها غذا را به بیرون از واحد صنفی خود برده و به صورت سفارشی و بیرون بر به دست مشتریان می رسانند. برای فعالیت در رشته شغلی ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر می بایست فرد ابتدا جواز کسب دریافت کند. در ادامه قصد داریم در مورد نحوه دریافت جواز کسب ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر توضیحات مفصلی را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.
برای ثبت درخواست در سامانه ایرانیاناصناف میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کاردوک از طریق 02166418908 تماس بگیرید.
جواز کسب ارائه انواع غذا به صورت بیرونبر توسط چه اتحادیه ای صادر می شود؟
ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر زیرمجموعه اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز می باشد و دارای کد آیسیک ۵۵۲۱۱۹ است. در این اتحادیه برای رشته های شغلی زیر جواز کسب صادر می شود:
- کبابی و حلیم پز
- آشپز
- لبو پز
- پزنده لوبیا و عدسی
- فرنی پز
- ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر
شرایط دریافت مجوز ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر
برای دریافت جواز کسب ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر می بایست دارای برخی شرایط بود تا اتحادیه مجوز این رشته شغلی را به سادگی صادر کند. اینشرایط به شرح زیر می باشند:
- واحد صنفی باید حداقل ۱۲متر مربع مساحت داشته باشد.
- کف واحد صنفی می بایست با سنگ یا موزائیک پوشیده شده باشد و شیب مناسب به سمت فاضلاب داشته باشد.
- دیوار ها می بایست تا سقف کاشی کاری یا سنگ شده باشند و ترک خوردگی نداشته باشند.
- کارکنان می بایست دارای لباس مخصوص کار باشند.
- واحد صنفی باید دارای دستشویی با لوله کشی سالم و دارای آب سرد و گرم باشد.
- تمامی نکات بهداشتی در واحد صنفی می بایست رعایت شوند.
- واحد صنفی می بایست دارای لوازم کار طبق عرف اتحادیه باشد که این لوازم شامل چرخ گوشت، یخچال کبابی، یخچال فریزر، حلیم صاف کن، حلیم پز و سیخ کبابی می شوند.
مراحل دریافت پروانه کسب ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر
برای دریافت مجوز ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر از اتحادیه می بایست مراحل زیر را انجام دهید:
- از طریق سامانه ایرانیان اصناف درخواست خود را ارسال میکنید
- پس از بررسیهای اولیه از طرف ارگان مربوطه در مرحله اولیه درخواست مورد بررسی قرار میگیرد. حدودا 10 روز طول میکشد.
- در صورت پذیرش اولیه امکان ارسال مدارک به وجود میآید.
- پس از ارسال مدارک و پذیرش اسناد، به واحد مذکور بازرسی جهت بازدید از اتحادیه ارسال میشود.
- در مرحله بعد هیئت مدیره اتحادیه با توجه به شرایط فرد، در مورد او تصمیمگیری نموده و اگر دارای صلاحیت بود، تاییدیه دریافت جواز کسب را به او ارایه مینمایند.
- در مرحله آخر پرداخت وجوه الزامیه اتحادیه از طریق سامانه ایرانیان اصناف باید انجام شود. (حق عضویت سالانه ۲۵۰۰۰۰۰ریال و ورودیه سال اول 800۰۰۰۰ریال)
در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب او را برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید مینماید. برای آشنایی با روش تمدید پروانه کسب کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.
مدارک مورد نیاز برای گرفتن پروانه کسب ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر
- تصویر شناسنامه
- تصویر کارت ملی
- تصویر اجاره نامه یا سند مالکیت واحد صنفی
- یک تصویر 3*4
- تصویر آخرین مدرک تحصیلی
- کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت دائم و یا دفترچه اعزام به خدمت برای آقایان
- فیش واریز حق عضویت در اتحادیه
- گواهی گذراندن ده ساعت آموزش لازم برای یادگیری کار
- گواهی موافقت اداره اماکن نیروی انتظامی
- گواهی عدم سو پیشینه کیفری
- گواهی عدم اعتیاد
- گواهی صلاحیت فنی
- کارت سلامت از وزارت بهداشت
فرد متقاضی سه ماه فرصت دارد که مدارک بالا را به اتحادیه تحویل دهد تا جواز کسب صادر شود. پس از اینکه مدارک بالا به اتحادیه تحویل داده شد رئیس اتحادیه شرایط فرد را میسنجد و اگر او صلاحیت فعالیت در این حوزه را داشت برای او جواز کسب صادر میکند.
هزینه دریافت پروانه کسب
برخی از افراد تصور میکنند که دریافت جواز برای ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر نیاز به صرف هزینه زیادی دارد و به همینخاطر از دریافت مجوز و آغاز فعالیت خودداری میکنند که در این باره باید بگوییم دریافت مجوز ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر هزینه زیادی ندارد. هزینه دریافت مجوز چیزی حدود پانصد هزار تومان تا دو میلیون تومان میباشد که با توجه به نوع واحد صنفی فرد تعیین میگردد.
مدت زمان صدور پروانه کسب
برای دریافت مجوز کسب ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر زمان زیادی لازم نیست و همین که فرد از طریق سامانه درخواست مجوز نماید، حدود یک الی دو ماه کل فرایند صدور جواز طول میکشد. با سیستماتیک شدن فرایند ثبت نام و به حداقل رسیدن مراجعه حضوری، اتلاف وقت بین سازمان های مربوطه نیز کاهش یافته و متقاضیان واجد شرایط به راحتی میتوانند شروع به کار نمایند. برای آشنایی بیشتر با سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
برای ثبت درخواست در سامانه ایرانیاناصناف میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
درود برشما
من ۶۵ ساله خانم رستورانی ساختم در روستای ترشاب دورود..اما هنوز تجهیز نشده و تمام مراحل جواز را انجام دادم و در آخرین مرحله آقای قلندری در اداره اماکن با دیدن من تعجب کرد و از همان ثانیه تصمیم گرفت که اجازه ندهد و نماز خانه و پارکینگ میخواست
و مسجد در چند متری قرار دارد و روستا و یک رستوران کوچک روستایی پارکینگ نمیخواهد..ایشان بهانه گرفتند که کوچک است..و بعد هم به راننده آژانس که با من آمدند داخل اداره گفتند این که پسره نمیتونه رستوران بچرخونه..ایشان جواب دادند خوب ایشان کارفرما و کارگر و آشپز میگیرند.به هرحال آخر سر گفتند بیرون بر بزنید..و گفتند بنر بزنید و دوربین و بعد هم گفتند هر کاری بکنی نمیزارم باز کنی..چون سرم داد زدند و من هم سر ایشان که چرا سرم داد میزنید
تمام تمام پس اندازم و امید به کارآفرینی برای چند زن بیکار و خودم رفت به هوا..نمیدانم چرا ادارات سلیقه ای کار میکنند.. حتی مردانی را دیدم که مثل رعیت در برابر ایشان با التماس میخواستند کارشان انجام شود.
نمیدانم چرا این آدم میخواهد مردم بروند عضو کمیته بشوند و پول و آرد و لباس بگیرند .متاسفانه جرم و دزدی و کلاه برداری در شهر دورود و لرستان بسیار چون بیکاری زیاد.. شما چه فکر میکنید
سلام ما بخش حصوصی هستیم پیشنهاد می نماییم ضمن رعایت ضوابط موضوع را بطور مستمر پی گیری نمایید موفق باشید