طرح تولید البسه چرمی
طرح تولید البسه چرمی پیش از اجرای پروژه به منظور بررسی و امکان سنجی مالی، فنی، اقتصادی، سیستمی و … توسط کارشناسان مجرب طراحی و نوشته می شود. چرم ماده ای طبیعی، بادوام و منعطف است که نتیجه دباغی پوست حیواناتی از جمله گاو می باشد. در واقع طی این فرآیند از یک ماده ای که فسادپذیر است، ماده ای طبیعی، پایدار و دائمی به دست می آید که دارای کاربردهای گوناگونی است. از مهم ترین کاربردهای چرم، استفاده از آن در تولید البسه و پوشاک می باشد که از گذشته تا کنون، طرفداران بسیاری داشته است. در صورتی که علاقه مند به فعالیت در این زمینه هستید، برای اطلاع از تمامی جوانب طرح تولید البسه چرمی، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. جهت ارائه سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
معرفی محصول | طرح تولید البسه چرمی
از زمان شروع زندگی جمعی، بشر در تلاش بوده است تا از محیط پیرامون خود بهره برداری کند تا بتواند نیازها و ضعف هایی که در ارتباط با محیط بیرون خود داشته است را برطرف نماید. به تدریج تغییرات آب و هوایی، انسان ها را به سمتی برده است که متوجه شده اند برای مقابله، نیازمند پوشش مناسبی هستند. به همین دلیل اقدام به تولید لباس هایی کردند که آن ها را در برابر تغییرات جوی حفظ کند. کم کم تزئینات و زینت کاری لباس ها نیز بیشتر شد و به سمت خود نمایی حرکت کرد و هدف اولیه از تولید آن ها چندان اهمیت نداشت.
در جوامع مختلف، افراد از نوع پوشش های مختلفی نیز استفاده می کنند که گاهی مغایر با یکدیگر هستند. چراکه در هر مورد، افراد بر اساس فرهنگ و باورهایی که دارند، پوشش مناسبی را برای خود انتخاب می کنند. در لباس پوشیدن افراد مختلف در سراسر دنیا عواملی شامل خصوصیات جغرافیایی منطقه، اقلیم و عوامل اجتماعی، اقتصادی، سنت و فرهنگ هایی که دارند، دخیل هستند.
استفاده از متریال چرم برای تولید لباس از زمان انسان های نخستین رواج داشته است؛ به طوری که آن ها برای حفاظت از پاهای خود در برابر سنگ، خار و خاشاک و … سعی می کردند که تکه پوستی را به دور آن بپیچند. به تدریج انسان ها متوجه شدند که می توانند در داخل چرم ها آب را در مشک نگهداری کنند و به مرور از چرم در ساخت چادر، بستر، زیرانداز، زره، افسار و کفش استفاده کردند.
در کشورما صنعت چرم و صنعت های وابسته به آن شامل تولید کیف، کفش و لباس از قدیمی ترین صنعت ها به شمار می رود.
کد آیسیک محصول
بر اساس سیستم طبقه بندی وزارت صنایع و معادن، کد آیسیک مرتبط با طرح تولید البسه چرمی، کد های زیر می باشد.
- کد آیسیک کاپشن چرمی : کد 18101222
- کد آیسیک البسه چرمی بجز کاپشن : کد 18101280
موارد مصرف و کاربرد
البسه های چرمی شامل کاپشن، پالتو، کت، کلاه، دستکش، کمربند و … هستند که به عنوان پوشش گرم و مناسب در فصول سرد سال، کارایی دارند.
با شروع فصول سرد سال، شاهد عرضه البسه های چرمی در فروشگاه های مختلف می باشیم. از مزیت پوشاک تولید شده از چرم این است که گرمای خوبی را ایجاد می کند. به تناسب تقاضای افراد و استقبال آن ها از البسه چرمی، هر ساله مدل های متنوعی به بازار عرضه می شود که حق انتخاب بیشتری را به افراد می دهد.
صنعت پوشاک به عنوان یکی از بزرگ ترین سیستم های عرضه و تقاضا در سراسر جهان شناخته شده است و تعداد زیادی از افراد در این زمینه در حال فعالیت هستند.
بررسی کالاهای جایگزین و اثرات آن بر محصول | طرح تولید البسه چرمی
البسه چرمی به عنوان پوشاک زمستانی مورد استفاده قرار می گیرد که گرمای مناسبی را برای افراد به همراه دارد. به همین دلیل می توان انواع پارچه های ضخیم، بافتنی ها، کاپشن، پالتو و … را به عنوان جایگزینی برای محصول مورد بررسی در طرح تولید البسه چرمی معرفی کرد.
اما البسه چرمی گرمازایی مناسبی دارند، ضمن اینکه متریال چرم خود دارای خواص منحصر به فردی است و به دلیل شکل ظاهری بسیار مناسبی که دارد، هیچ کالایی را نمیتوان به عنوان جایگزین آن معرفی نمود.
اهميت استراتژيکی کالا در دنيای امروز
استفاده از البسه چرمی، همواره طرفداران بسیاری داشته است و به عنوان یکی از لباس های مد و زیبا در فصول سرد سال، مورد استفاده قرار می گیرد.
تولید کنندگان در تلاش هستند با استفاده از مواد اولیه باکیفیت و همینطور استفاده از خیاطان ماهر و مجرب، محصولاتی با ظاهر منحصر به فرد را تولید کنند تا کارایی و راحتی بیشتری را برای مصرف کنندگان فراهم نماید.
کشورهای عمده توليد کننده و مصرف کننده محصول | طرح تولید البسه چرمی
بر اساس آماری که در این زمینه داریم، بزرگ ترین تولید کننده البسه چرمی در جهان، کشورهای کانادا، امارات متحده عربی، عراق، آفریقای جنوبی، قطر و کویت می باشند.
همینطور از بزرگ ترین مصرف کنندگان البسه چرمی نیز می توان به کشورهای آلمان، امارات متحده عربی، ایتالیا، ترکیه، پاکستان، چین، اتریش، کانادا، منطقه آزاد کیش، بلژیک، مالزی، منطقه آزاد چابهار، منطقه ویژه اقتصادی دو بوشهر، آذربایجان، اسپانیا، انگلیس، تایلند، فرانسه، هند، آندورا و … اشاره کرد.
مواد اولیه مورد نیاز در طرح تولید البسه چرمی
در طرح تولید البسه چرمی به برخی مواد اولیه به شرح موارد زیر نیاز است:
- چرم طبيعی
- نخ
- روغن چرخ
- دکمه
- سوزن
- صابون خیاطی
- کاغذ الگو
- پارچه استری
- زیپ
- نایلون
- و …
لازم به ذکر است که تمامی موارد ذکر شده از طریق منابع داخلی قابل تامین است.
دانش فنی و فرآیند تولید
توسعه ماشین آلات در بخش پوشاک، تاثیر بسیاری بر کیفیت تولید البسه های چرمی گذاشته است، به طوری که امروز تمامی کارخانجات سنتی، برای تولید البسه چرمی، به کارخانجات صنعتی تبدیل شده اند. در ادامه به مراحل تولید محصول مورد بررسی در طرح تولید البسه چرمی پرداخته ایم :
مرحله اول : طراحی البسه | طرح تولید البسه چرمی
در طرح تولید البسه چرمی، هدف تولید تمامی البسه چرمی شامل کاپشن، کت، دستکش، کلاه و کمربند است. ابتدا انواع البسه توسط کامپیوتر طراحی می شوند و بر اساس اندازه و مدل های طراحی شده، الگوها را تعیین می کنند.
مرحله دوم : برش
چرم ها را بر روی میزهای بزرگی می گذارند و سپس الگوهای طراحی شده را بر روی آن ها قرار می دهند و سپس به وسیله صابون خیاطی، علامت گذاری می کنند. در نهایت نیز الگوهای طراحی شده به وسیله دستگاه برش اتوماتیک بریده می شوند.
مرحله سوم : مونتاژ
قطعات برش خورده چرم به وسیله چرخ های صنعتی و با توجه به الگو به یکدیگر متصل و دوخته می شوند. در نهایت البسه هایی که نیاز به دکمه، زیپ و یا … دارند نیز به آن ها وصل می گردند.
مرحله چهارم : بازرسی نهایی
در این مرحله البسه های تولید شده به صورت دستی بازرسی می شوند و در نهایت در کیسه های پلاستیکی روکش شده و بسته بندی می گردند و در به خرده فروشی ها منتقل می شوند.
شیوه های کنترل کیفیت محصول | طرح تولید البسه چرمی
لازم است اشاره کنیم که رشد و پیشرفت در صنعت های مختلف، تا حد زیادی نتیجه رقابت میان واحد های صنعتی می باشد. در واقع هر واحد صنعتی در تلاش است با افزایش کیفیت محصولات خود، توجه مشتریان را به خود جلب کند. در زمینه تولید البسه چرمی نیز این رقابت منجر به رشد کیفیت محصولات و در نهایت رشد کیفی جوامع صنعتی گردیده است.
به منظور تولید محصول باکیفیت، کنترل کیفی در جهت تعیین صحت عمل تولید در مراحل مختلفی صورت می گیرد. این فرایند از تولید محصول معیوب و همینطور هدر رفتن سرمایه جلوگیری می کند. ضمن اینکه در کاهش قیمت نهایی محصولات تولید شده نیز تاثیر خود را می گذارد.
به طور کلی هدف از کنترل کیفیت در مراحل مختلف تولید، شامل موارد حفظ استاندارهای تعيين شده از سوی واحد تولیدی، تشخيص و بهبود انحرافات در فرآيند توليد، تشخيص و بهبود محصولات خارج از استاندارد، ارزيابی كارآيی افراد واحد و … می باشد. پس از کنترل کیفیت می توان از تولید کالای باکیفیت و بر اساس استانداردهای تعیین شده اطمینان حاصل کرد. مراحل بازرسی محصول در مراحل مختلفی از تولید صورت می گیرد که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم :
- در مرحله تحویل مواد اولیه
- در مرحله آغاز تولید
- در مرحله قبل از آغاز عملیات
- قبل از شروع عملیات غیر قابل بازگشت
- پیش از عملیات که منجر به پوشیدن عیوب می شود.
- در مراحل پایانی کار
هر کدام از این مراحل در آزمایشگاه ها انجام می شود؛ انجام مراحل کنترل کیفیت در سه مرحله کنترل کیفیت مواد اولیه، کنترل حین تولید و کنترل نهایی الزامی است.
- کنترل مواد اولیه : این مرحله پیش از خرید صورت می گیرد و کارشناسان نمونه کالا را به منظور تطابق ویژگی های مورد نظر آن با استانداردهای مورد نظر بررسی می کنند.
- کنترل حین تولید : این بخش تمامی مراحل تولید از جمله مراحل طراحی، برش، دوخت و … را در بر می گیرد و یک اپراتور کنترل های لازم را انجام خواهد داد
- کنترل محصول نهایی : محصولات تولید از نظر شکل ظاهری، مدل و … مورد بررسی قرار می گیرند.
ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز | طرح تولید البسه چرمی
در خط تولید لباس های چرمی در طرح تولید البسه چرمی به برخی ماشین آلات و تجهیزات به شرح موارد زیر نیاز است :
- چرخ خیاطی صنعتی
- قیچی برقی
- قیچی دستی
- میز برش
- میز اتو
- چرخ دکمه
- دکمه پرس کن
- دکمه درست کن
- چرخ جا زدن دکمه
- چرخ سر دوز پنج نخ
- و …
خدمات قابل ارایه کاردوک به طرحها و واحدهای تولید کننده
برای تهیه طرح توجیهی در زمینه های مختلف می توانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک می توان به موارد زیر اشاره داشت :
- ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
- تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
- مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
- مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
- مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
- تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار اختصاصی توسط متخصصین کارآمد مهندسی
- ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانه مختلف
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.