طرح توجیهی مکانیزه نمودن انبارها با اینترنت اشیا (IOT)
طرح توجیهی مکانیزه نمودن انبارها با اینترنت اشیا (IOT) در نتیجه فعالیت همکاران کاردوک بعنوان یک مجموعه دانش بنیان در مکانیزاسیون انبارها به نتیجه رسید. در این پلان تکنولوزی اینترنت اشیا (IoT) با دانش فنی بومی در تعدادی از بنگاههای اقتصادی و صنعتی کشور اجرا شد. اطلاعات پروژه های اجرایی را دریافت نمایند. در ادامه به اختصار مفاهیم علمی و عملیاتی این طرح و پروژه ها را جهت ارتقا شناخت بنگاهها و هلدینگ های اقتصادی کشور بیان می نماییم .این بنگاهها نیازمند هوشمند سازی انبار های خود مبتنی بر اینترنت اشیاء به منظور ارتقا سطح بهره وری منابع خود هستند
مفاهیم طرح توجیهی مکانیزه نمودن انبارها با اینترنت اشیا (IOT)
بستر اینترنت اشیاء (IoT) مجموعه از تجهیزات و دستگاه های محاسباتی، ماشین های مکانیکی و الکترونیکی دیجیتال ، اشیاء، حیوانات و انسان که هر یک با شناسه منحصر به فرد در ارتباط هستند . سیستم بدون نیاز به تعامل و دخالت انسان با انسان و یا انسان با کامپیوتر انتقال داده های را در سراسر شبکه جاری کنترل و مانیتور می نماید.
کاربرد های اینترنت اشیاء( IOT )
-
استفاده در انسان با جاسازی دستگاه در درون قلب به منظور مانیتورینگ فعل و انفعالات قلب بیمار
-
کاربرد حیوانی که دارای فرستنده بیوشیمی درون بدنش است
-
اتومبیل مجهز به سیستم سنسور هشدار دهنده عیوب در بخش های محتلف ماشین
-
نصب تجهیزات کنترل در لیفتراک دارای سنسور های تشخیص حمل و استقرار کالا در انبار در این قلمرو می گیرد.
هر شئی طبیعی و یا صنعتی موجود در شبکه با گرفتن IP در بستر تکنولوژی IOT داده را به سراسر شبکه منتقل می نماید.
تکنولوژی این فعالیت در دسترس است. سازمان ها، صنایع مختلف و مجتمع ها به منظور افزایش بهره وری و ارائه خدمات بهتر به مشتریان و افزایش سرعت، دقت و کیفیت در پردازش داده ها به همراه مانیتورینگ و امنیت محیط از اینترنت اشیا بهره می برند. لذا تکنولوژی IOT در برگیرنده و استفاده کننده از تجهیزات نرم افزاری و سخت افزار را فراهم می نماید.
نرم افزار این ساختار ارتباط نزدیکی ما بین اینترنت، فناوری های بی سیم، سیستم های میکرو الکترومکانیکی (MEMS) و میکرو سرویس ها و نرم افزاری های کنترلی است. محاسبات تجت شبکه انجام می گردد. همگرایی موجود در تکنولوژی عملیاتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات ما را در تجزیه تحلیل و درک بیشتر داده ها کمک می کند.
این ساختار بدون دخالت انسان فعالیت می کند . امکان ارتباط ماشین به ماشین M2M در بستر شبکه بمنظور انتقال ، پردازش و دخیره سازی داده و اطلاعات بصورت ابری در آن فراهم است. سنسورهای هوشمند می توانند ارتباط و تبادل اطلاعات مابین انسانها ، اشیا و سیستم ها را برقرار نمایند. شرایط استفاده از برنامه های کاربردی امکان مانیتورینگ، نظارت آنلاین و از راه دور دستگاه و محیط ها عملیاتی را میسر می کنند.
چگونگی کاربرد اینترنت اشیاء در مکانیزاسیون انبار
محیط IOT شامل دستگاه هایی است که در محیط شبکه وب فعال می شوند. بوسیله پردازنده ها و سنسور های در موقعبت های مشرف به سالن و بر روی تجهیزات حمل و نقل کالا اطلاعات برگه های دارای مشخصات QR code اختصاصی کالا جمع آوری می گردد . اطلاعات تحت شبکه به مراکز مجهز به دیتا سنتر جهت نظارت و مانیتورینگ انبار انتقال می یابد. سیستم به تجزیه و تحلیل آن در فضای پردازش ابری می پردارد.
اگرچه افراد می توانند با دستگاه ها ارتباط داشته باشند اما تجهیزات اینترنت اشیا اکثریت کارها را بدون دخالت انسان انجام می دهند. سیستم بگونه هوشمند با موقعیت یابی لیفتراک یا سایر وسایل حمل و نقل همانند جک پالت و بالابر ها موقعیت دقیق کالا و سایل حمل ونقل را ردیابی می نماید. و از ازدحام و تصادف آنها جلوگیری می کند . در نتیجه افزایش سرعت و دقت در انجام فعالیت و کنترل مبتنی بر تحلیل محیط انبارها را فراهم می گردد .
ساختار اختصاصی مکانیزاسیون انبار در هر لحظه به صورت آنلاین عملکرد اپراتور ها و موقعیت مکانی ،سرعت و مسیر حرکت لیفتراک ها و خالی و پر بودن آنها را با دقت در بازه های زمانی در اختیار مدیران و کارشناسان قرار می دهد.
این سیستم با برداشت محیط دقیق انبارها و مسیر های حرکت وسایل نقلیه وکالاها می پردارد. وبه انتخاب بهینه ترین مسیر حرکت و دخیره سازی و تخلیه مجموله ها با سرعت و ایمنی بالا کمک می نماید .
مزایای اینترنت اشیاء در مکانیزاسیون انبارها
سیستم (IoT) عملیاتی در محیط انبار از طریق نرم افزاری اختصاصی در هر لحظه اطلاعات دقیقی از موقعیت تجهیزات جمل ونقل ، رانندگان سرعت حمل ونقل کالاها و موقعیت و وضعیت و سوابق کالا ها را بر روی روی نقشه محیط انبار در دسترس قرار می دهد. و اطلاعات مفیدی از پر یا خالی بودن لیفتراک ها و محیط انبارش کالای انبار به سادگی در اختیارتان قرار می دهد و شرایط را برای نظارت مطلوب و گزارش گیری با جزییات را جهت استفاده بهینه از محیط انبار را فراهم می نماید.
بستر نرم افزاری
نرم افزار قابلیت جستجو، مرتب سازی و فیلتر و گزارش گیری دقیق را دارد از مزایای دیگر انبار داری بر اساس اینترنت اشیا ، اتوماسیون و هوشمند سازی فرایندها است. این تکنولوژی سبب کاهش بکارگیری نیروی انسانی می شود و با ردیابی و مشخص نمودن موقعیت و محل استقرار دقیق کالاهای انبار تحلیل ورودی و موجودی انبار را بگونه ای فراهم می نماید که دیگر نیاز به وجود گیت ورودی و خروجی را ندارد.
تمامی اطلاعات ورودی و خروجی و موجودی کالاها بطور اتوماتیک برداشت و دخیره می گردد. فناوری های مکان یابی هوشمند در محیط های داخلی انبار هوشمند امکان نظارت سیستم بر خروج غیر مجاز کالا توسط واحد کنترل را مهیا می سازد . مشخصات کالاها را شامل تاریخ انقضا، محصول سفارشی مشتری یا عدم تطبیق با حواله خروج را هشدار می دهد و امکان جلوگیری از اشتباهات نیروی انسانی فراهم می نماید.
استفاده از اینترنت اشیاء در محیط انبار های صنعتی و تجاری سبب صرفه جویی در وقت و هزینه ، و افزایش بهره وری کارکنان و ارتقا درآمد بنگاه می شود .
خدمات قابل ارایه کاردوک به طرحها و واحدهای اقتصادی
برای تهیه طرح توجیهی در زمینه های مختلف میتوانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک میتوان به موارد زیر اشاره داشت :
- ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
- تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیسات عمومی طرح تولید
- مساعدت به اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی و مکانیزاسیون انبارها
- مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
- تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
- طرح توجیهی مکانیزه نمودن انبارها با اینترنت اشیا (IOT) متناسب با نیاز مشتریان
- ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانه مختلف
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی میتوانید با شماره: 02166418908 تماس بگیرید