اخبار کسب و کار

نرخ گاز مصرفی سیمانی‌ها و سایر صنایع

 سال جاری نرخ گاز مصرفی سیمانی‌ها و سایر صنایع  فعال در بازار سرمایه دست کم با  چند نرخ متفاوت تحویل داده می‌شود. در این میان نیروگاه‌ها، طبق مصوبه مرداد پارسال دولت، گاز را با نرخ ۷۴ تومان به ازای هر متر مکعب دریافت و مصرف می‌کنند تا این صنعت در بین همه صنایع بورسی ارزان‌ترین گاز را در اختیار داشته باشد. هزینه گاز صنعت فلزات اساسی هم، ۴ هزار و ۴۰۰ تومان به ازای هر متر مکعب تخمین زده شده است. به این ترتیب فلزات اساسی، در میان همه صنایع بورسی، گاز را با گران‌ترین تعرفه دریافت می‌کند.

برای آشنایی با  طرح توجیهی تولید برق | طرح مولدهای ترکیبی تولید برق و حرارت کوچک مقیاس (CHP) کلیک کنید

تعرفه و نرخ گاز مصرفی سیمانی‌ها و سایر صنایع  

تعرفه قیمت گاز در بورس برای صنایع درگیر بسته به نوع فعالیت صنعتی  با  چهار نرخ متفاوت تحویل و تامین می شود . هزینه گاز مصرفی صنعت سیمان به ازای هر متر مکعب هزار و ۲۰۰ تومان و نرخ گاز مصرفی صنایع شیمیایی 

 ۳ هزار و ۷۰۰ تومان است و صنایع   استخراج و فراوری کانی‌های فلزی همانند سیمان گاز را نرخ  ۴ هزار و ۱۰۰ تومان دریافت می کنند  و صنایع فراوری نفت و هیدروکربورهای نیز گاز را با قیمت    ۴ هزار و ۳۰۰ تومان دریافت می نمایند 

نرخ گاز مصرفی سیمانی‌ها و سایر صنایع  در سنوات قبل 

طبق اطلاعات موجود، این نرخ‌ها، مربوط به قیمت گاز مصرفی صنایع است و نرخ خوراک تحویلی به صنایع عموما با اعداد بالاتری عرضه می‌شود. چنان که نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها ۱۳ سنت و متوسط نرخ خوراک بر حسب نرخ دلار حواله‌ای با احتساب عوارض ۱۵ درصدی ۶ هزار تومان به ازای هر متر مکعب است.

بر اساس تصمیم‌های اخذ شده در چهل و دومین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، مدیرکل دفتر محیط کار و محیط زیست وزارت صنعت، معدن و تجارت، نرخ گاز سوخت پتروشیمی‌ها و سایر صنایع را اعلام کرده است که طبق آن نرخ گاز مصرفی صنایع سیمان و سایر صنایع، معادل ۱۰ درصد نرخ خوراک پتروشیمی‌ها تعیین شده است.

به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، به استناد تصمیات اخذ شده در جلسه چهل و دوم ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، نرخ گاز سوخت پتروشیمی‌ها و صنایع اعلام شده است. به استناد آن مدیر کل دفتر محیط کار و محیط زیست وزارت صنعت، معدن و تجارت این نرخ را به صنایع سیمانی و سایر صنایع ابلاغ کرده است.

در این ابلاغیه آمده است:

“از زمان ابلاغ مصوبه نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها، بر اساس فرمول ابلاغی وزارت نفت و با اعمال سقفِ نرخ گاز صادراتی، حداکثر ۵۰ هزار ریال تعیین می‌شود.

همچنین نرخ گاز سوخت پتروشیمی‌ها، پالایشگاه‌ها و صنایع پایین دستی مجتمع‌های احیاء فولاد و مصارف مربوط به تاسیسات عمومی پتروشیمی و پالایشگاه‌ها شامل برق، آب، اکسیژن و غیره معادل ۴۰ درصد نرخ خوراک گاز پتروشیمی‌ها، حداکثر ۲۰ هزار ریال خواهد بود.

نرخ گاز مصرفی صنایع سیمان و سایر صنایع معادن ۱۰ درصد نرخ خوراک پتروشیمی‌ها تعیین شده است.”

برای آشنایی با  طرح تولید کنتور برق هوشمند کلیک نمایید 

منبع: اقتصاد نگار

خدمات قابل ارایه کاردوک به طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

برای تهیه طرح توجیهی در زمینه های مختلف می توانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک می توان به موارد زیر اشاره داشت :

  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به  کشورهای دیگر
  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ثبت نام در سامانه بهین یاب و سامانه مختلف

برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره:  02166418908 تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره